Reserveringssoftware voor groepsaccommodaties
Recronizer is de specialist in reserveringssoftware met maatwerkoplossingen voor groepsaccommodaties.
Recronizer als Channel Manager

Recronizer gaat jouw meer boekingen opleveren doormiddel van de ingebouwde Channel Manager. Bij alle andere Channel Managers in de markt moet je als huiseigenaar nog steeds zelf eigendom aanmelden bij touroperators en alle administratie daarvoor ook uitvoeren. Dat kost heel veel tijd en stress!

Het fraaie van Recronizer is dat je via je reserveringssoftware met een paar klikken jouw eigendommen koppelt aan honderden grote portals en touroperators. Hierdoor wordt je bezetting, omzet en ook de exposure flink verbeterd (wat weer tot voordeel leidt dat je rechtstreekse boekingen ontvangt).

In tegenstelling tot andere partijen hoef je bij ons niet je eigendommen aan te melden bij partijen als Booking.com. Wij nemen al het werk uit handen en zijn de enige provider in de markt die dit momenteel doet! Ook is het gebruik van onze Channel Manager gratis! Je betaalt alleen 15% commissie per boeking.

Verkenningsfase

Via Recronizer zoekt de gast een groepsaccommodatie.

Overwegingsfase

De detailpagina toont een overzicht van alle beschikbare groepsaccommodaties.

Beslissingsfase

De gast maakt op basis van prijzen, kenmerken en beschikbaarheid een beslissing.

Reservering

De gast plaats een reserveringsaanvraag of klikt door naar de huiseigenaar.

Gegarandeerd gratis

De missie van Recronizer is om huiseigenaren te helpen aan directe online boekingen vanuit directe en derde kanalen. De presentatie van jouw groepsaccommodatie op Recronizer is gegarandeerd kosteloos! Ook wordt jouw eigendom geplaatst op de Bungalow.Net website zodra passende teksten en foto’s worden aangeleverd.

Op één plek beschikbaarheid bijhouden

Eigenaren van groepsaccommodaties hoeven met Recronizer maar op één plek hun beschikbaarheid bij te houden. Als er een reservering via jouw eigen website of bij een van je marketingpartners is geplaatst, worden de agenda’s automatisch gesynchroniseerd.

showcase recronizer dashboard on mobile
Mogelijkheden

Contact met je klant

Huiseigenaren willen eerst klantcontact om te kunnen filteren op het soort groepsaccommodatie. Bij ons krijg je eerst per mail een reserveringsaanvraag. Vervolgens bel je de klant om te achterhalen wat voor groep het is. Hierna zet je de reservering met één druk op de knop om in een boeking en stuur je vanuit Recronizer de bevestiging.

Flexibele prijzen

Bij de de meeste reserveringssystemen zit je vast aan standaardprijzen voor een bepaalde periode. In Recronizer zit jij aan de knoppen. Onze prijsinvoer module is speciaal ontwikkeld voor prijzen die in de groepsaccommodatiesector worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld volpension (scholen), prijs per persoon, prijs per object of een combinatie.

Arrangementen

In Recronizer kan je simpel je eigen arrangementen aanmaken en bepalen of deze verplicht of niet verplicht te boeken moeten zijn. De arrangementen kunnen apart in de boekingsmodule worden klaargezet zodat de consument alleen nog maar de adresgegevens en het aantal personen hoeft in te vullen.

All-inclusive prijzen

Groepsaccommodaties die werken met zowel familiegroepen als scholen willen vaak een prijsonderscheid maken dat makkelijk in aparte onderdelen getoond kan worden. In Recronizer kan je all-inclusive prijzen voor scholen en aparte prijzen voor familie en vriendengroepen invoeren.

Baas over agenda

Stel je zet een periode op slot bij je marketingpartner en je agenda wordt gesynchroniseerd via iCal. Het probleem is dan dat de boekingsmodule in je eigen website ook automatisch op slot wordt gezet. Met onze unieke iCal module blijf jij als huiseigenaar baas over je eigen agenda.

Custom periodes​

In onze boekingsmodule kiest de klant een periode (weekend, midweek enz.) en ziet direct welke aankomstdagen vrij zijn. Daarnaast kan je zelf “custom periodes” aanmaken en deze een naam geven. Dit geldt ook voor aankomst- en vertrekdagen. Zo kann je bijvoorbeeld een halve midweek aanbieden met aankomst op maandag.

Totaalpakket

Groepsaccommodaties maken standaard gebruik van het Premium Pakket. Dit pakket staat voor totale automatisering; van boekingen tot facturatie en rapportage. Je houdt je beschikbaarheid op één plek bij. De agenda’s van je groepsaccommodatie worden automatisch gesynchroniseerd met alle marketingpartners.

Zoek en Boek

Wil jij hetzelfde zoek- en boekproces als Booking.com aan kunnen bieden maar dan op je eigen website? Dan hebben wij voor jou de oplossing. Teksten, foto’s, en anderen kenmerken kunnen volledig via Recronizer worden aangepast. De plugin is eenvoudig te integreren en werkt voor elke website.