Reserveringssoftware voor groepsaccommodaties

Recronizer is de specialist in reserveringssoftware voor groepsaccommodaties. De reserveringssoftware biedt dan ook unieke maatwerkoplossingen voor groepsaccommodaties.

Met Recronizer Reserveringssoftware maak je meer kans op rechtstreekse boekingen dan bij welk ander merk reserveringssoftware! Jouw groepsaccommodatie wordt namelijk door ons gratis op het zoek en boek portal Het Leukste Groepsuitje gezet!

Daarnaast gaat Recronizer jouw meer boekingen opleveren d.m.v. de ingebouwde channel manager. Bij alle andere Channel Mangers in de markt moet je als huiseigenaar nog steeds zelf ieder verhuurobject aanmelden bij touroperators en alle administratie daarvoor zelf uitvoeren, dat kost heel veel tijd en is niet eenvoudig.

Het fraaie van deze oplossing is dat je via je reserveringssoftware met een paar klikken jouw verhuurobjecten koppelt aan enkele honderden grote portals en touroperators, hierdoor wordt je bezetting beter, je omzet hoger en ook de exposure veel hoger (wat weer tot voordeel heeft dat je rechtstreekse boekingen ontvangt).

In tegenstelling tot andere partijen hoef je bij ons niet jouw verhuurobject aan te melden bij partijen als Booking.com. Wij nemen al het werk uit handen en zijn de enige partij in de markt die dit doet! Ook is het gebruik van onze channel manager gratis! Je betaald alleen 15% commissie per boeking.

 

Verkenningsfase

Via Het Leukste Groepsuitje zoekt de gast een groepsaccommodatie.

Overwegingsfase

De detailpagina laat een overzicht zien van beschikbare groepsaccommodaties.

Beslissingsfase

De gast beslist op basis van prijzen, kenmerken en beschikbaarheid.

Reservering

De gast plaats een reserveringsaanvraag of klikt door naar de huiseigenaar.

Op één plek beschikbaarheid bijhouden

Eigenaren van groepsaccommodaties hoeven met Recronizer maar op één plek hun beschikbaarheid bij te houden. Als er een reservering via jouw eigen website of bij één van je marketingpartners wordt geplaatst, worden automatisch alle agenda's gesynchroniseerd.

Gegarandeerd gratis

De missie van Het Leukste Groepsuitje is om huiseigenaren te helpen aan directe online boekingen en zo een eerlijk evenwicht tussen hun directe kanalen en derden te herstellen. De presentatie van jouw groepsaccommodatie op Het Leukste Groepsuitje is en blijft voor jou als Recronizer gebruiker gegarandeerd gratis!

Jan Entjes

Met Recronizer kan de ondernemer rechtstreekse boekingen genereren via zijn eigen website en via Het Leukste Groepsuitje. Met één reservering via Het Leukste Groepsuitje heeft de ondernemer zijn licentiekosten voor zijn reserveringssoftware al terugverdiend.

Mogelijkheden

Contact met je klant

Huiseigenaren willen eerst klantcontact om te kunnen filteren op voetbalteams of studenten. Bij ons krijg je eerst per mail een reserveringsaanvraag. Vervolgens bel je de klant om te achterhalen wat voor groep het is. Hierna zet je de reservering met één druk op de knop om in een boeking en stuur je vanuit Recronizer de bevestiging.

Baas over agenda

Stel je zet een periode op slot bij je marketingpartner en je agenda wordt gesynchroniseerd via iCal. Het probleem is dan dat de boekingsmodule in je eigen website ook automatisch op slot wordt gezet. Met onze unieke iCal module blijf jij als huiseigenaar baas over je eigen agenda.

Flexibele prijzen

Bij de de meeste reserveringssystemen zit je vast aan standaard periode prijzen. In Recronizer zit jij aan de knoppen. Onze prijsinvoermodule is speciaal ontwikkeld voor de prijzen die in de groepsaccommodatie sector worden gebruikt. Bijvoorbeeld volpension (scholen), prijs per persoon, prijs per object of een combinatie van beide.

Custom periodes​

In onze boekingsmodule kiest de klant een periode (weekend, midweek enz.) en ziet direct welke aankomstdagen vrij zijn. Daarnaast kun je zelf custom periodes aanmaken en deze een naam geven, als ook voor die periode aankomstdag en vertrekdag bepalen. Zo kun je bv een halve midweek aanbieden met aankomst op maandag.

Arrangementen

In Recronizer kan je simpel je eigen arrangementen aanmaken en bepalen of deze verplicht of niet verplicht te boeken moeten zijn. De arrangementen kunnen apart in de boekingsmodule worden klaargezet zodat de consument alleen nog maar adresgegevens en het aantal personen hoeft in te vullen.

Totaal pakket

Groepsaccommodaties maken standaard gebruik van het Premium Pakket. Dit pakket staat voor totale automatisering. Van boeking tot facturatie en rapportage. Je houdt op één plek je beschikbaarheid bij. De agenda's van je groepsaccommodatie worden automatisch gesynchroniseerd met al je marketingpartners.

All-inclusive prijzen

Groepsaccommodaties die werken met zowel familiegroepen als scholen willen een onderscheid kunnen maken met hun prijzen en deze prijzen ook apart kunnen tonen. In Recronizer kan je all-inclusive prijzen voor scholen invoeren en aparte prijzen voor familie en vriendengroepen.

Zoek en Boek

Wil jij een zelfde zoek en boek proces kunnen aanbieden als Booking.com maar dan in jouw eigen website? Dan hebben wij voor jou de oplossing. Teksten, foto's, kenmerken alles wordt volledig door Recronizer aangestuurd. De plugin werkt in iedere website en is simpel te integreren in iedere website.